AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan bugün Nevşehir’de çeşitli kurumlarda ziyaretlerde bulundu. 

İlk olarak İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ile programına başlayan Milletvekili Çalışkan, İl Sağlık Müdürü Hasan Tartar ile ildeki sağlık konularıyla alakalı yapılması gerekenlerle ilgili istişarelerde bulundu. 

İl Sağlık Müdürlüğünden sonra Nevşehir Devlet Hastanesini İl Sağlık Müdürü Hasan Tartar ile ziyaret eden Milletvekili Çalışkan, göreve yeni başlayan Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Mustafa Çetin ve ekibine hayırlı olsun temennisinde bulundu. 
Görüşmelerinde Nevşehir Devlet Hastanesinin Nevşehirimizdeki hasta sayısı yükünü önemli ölçüde azalttığı konusuna vurgu yapan Milletvekili Çalışkan, Nevşehir’imizin sağlık konusunda örnek şehir olması için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. 

Milletvekili Çalışkan, Nevşehir Devlet Hastanesinden sonra üçüncü durak olarak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru’yu ziyaret etti. 
Görüşmesini İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan ve İl Genel Meclis Üyesi Salih Açıkgöz ile gerçekleştiren Milletvekili Çalışkan İl Özel İdaresi ile ilgili konuları istişare ettiklerini belirtti. 

Milletvekili Çalışkan son durak olarak Nevşehir-Acıgöl yol çalışmalarını inceledi. Milletvekili Çalışkan Acıgöl girişine kadar olan 6,8 kilometre olan yolun 5 kilometresinin Kurban bayramından önce sıcak asfaltla buluşacağını belirtmiştir. Ayrıca 2024 yılı sonuna kadar da Acıgöl çıkışına kadarki  karşılıklı yolun sıcak asfaltla tamamlanmasını hedeflediklerini belirtmiştir. 

Milletvekili Çalışkan’a saha ziyaretinde Karayolları 67. Şube Şefi Mustafa Dağaslanı eşlik etmiştir.