11:14 Genel

Kapadokya'da sıcak hava balonları, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile uçtu.

10:36 Nevşehir

Nevşehir'de 19 Mayıs Bayramı Töreni, Nevşehir Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulması, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

10:27 Özel Haber

19 Mayıs 1919’da ne oldu? Bugünün önemi nereden geliyor? Ne zaman bayram ilan edildi ve bayramın ismi ne zaman değiştirildi?

09:21 Yerel

Ürgüplüler 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı Türk pop ve Latin müziği şarkıcısı Ege'nin şarkıları eşliğinde coşkuyla kutladı.

09:12 Nevşehir'de Bugün
15 saat önce Nevşehir

Nevşehir'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Fener Alayı yürüyüşü gerçekleştirildi.

16 saat önce İlan - Duyuru- Mesaj

Nevşehir'de faaliyet gösteren Nalbantoğlu Zirai Aletleri firması ihtiyaç olan farklı departmanlarda çalışmak üzere elemanlar alacaktır.

17 saat önce Siyaset

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Gençlik haftası kapsamında Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi.

17 saat önce Sağlık

5 Mayıs Dünya Ebeler Günü ve 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kutlamalarına Nevşehir Devlet Hastanesinden Hemşire İlay Can Lengerli ile Ebe Aycan Büyükpolat

17 saat önce Yerel

Gülşehir Belediyesi, 19 Mayıs Pazar 2024 tarihinde Kızılırmak kenarında ki Sadabat Parkında "Mantarkaya Bahar Festivali" düzenliyor.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu