İçişleri Bakanlığının 30.04.2024 tarihli onayı ile Nevşehir'in Gülşehir ilçesi Kaymakamlığına atanan Kaymakam Salih GÜLTEKİN, 06.05.2024 tarihi itibariyle  görevine başladı.
 

Gülşehir Kaymakamı Salih GÜLTEKİN Kimdir?

Kaymakam Salih GÜLTEKİN 1993 yılında Malatya’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Malatya’da; lisans eğitimini 2015 yılında İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde, yüksek lisans eğitimini de 2021 yılında İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde tamamladı.
 
İçişleri Bakanlığı'nın 2022 yılında açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavında başarılı olarak Sivas Valiliği'nde Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. 
 
Sırasıyla il merkez stajını Sivas Valiliğinde, Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajını Sakarya Valiliği, Karasu, Kaynarca ve Ferizli Kaymakamlıklarında tamamladı. 
6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketi nedeniyle Hatay ili Antakya ilçesinde Koordinatör Kaymakam olarak görevlendirildi. Akabinde Hatay ili Antakya Kaymakamlığında kaymakam refikliği stajını tamamladı.
 
İçişleri Bakanlığı Personel Müdürlüğünün 30.04.2024 tarihli onayı ile ilçemiz kaymakamlığına atanan Kaymakamımız Sayın Salih GÜLTEKİN 06.05.2024 tarihi itibariyle ilçemizde görevine başlamıştır.

S A L I H G U L T E K I N