Kapadokya Üniversitesi (KÜN) ile Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları arasında akademik ve sosyal iş birliği protokolü imzalandı.

Rektör Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ve MBA Okulları Projeler Koordinatörü Selin Ural arasında imzalanan, bilimsel ve akademik konularda anaokulundan üniversiteye multidisipliner iş birliği protokolü kapsamında, MBA Okulları mezunlarına Kapadokya Üniversitesi bölümlerinde eğitim bursu verilecek.

Protokol ile MBA Okulları kampüsü ve üniversite imkanları, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda kullanılacak, sosyal sorumluluk projelerinde iş birliği, meslek ve tercih bilincinin kazandırılmasında lise öğrenci oturumları düzenlenecek. Ayrıca, Kapadokya Üniversitesi akademisyenlerinin öğretmen eğitimi, Newgen Kariyer Eğitimi, ulusal ve uluslararası bilimsel proje hazırlama çalışmaları için rehberlik edilecek.

Rektör Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, gerçekleştirilen iş birliği protokolü ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Kapadokya Üniversitesi olarak bu tür iş birlikleri bizim için önemli. Bu iş birliği kapsamında eğitimde yenilikçi bir ekosistem yaratılacak ve kişiselleştirilmiş başarı tasarımları ile öğrencilerin eğitim hayatındaki sınırlarını genişletilecek ve daha nitelikli yetiştirilmesi hedefine ulaşılması kolaylaşacaktır.” dedi.

MBA Okulları Projeler Koordinatörü Selin Ural da “Öğrencilerimizin tutku duydukları alanda derinleşme yolculuklarında kampüslerimiz ve üniversiteler arasındaki iş birliğini önemsiyoruz. Ülkemizin köklü ve başarılı üniversitelerinden biri olan Kapadokya Üniversitesi ile sürdürülebilir iş birliğine imza atarken, öğrencilerimizin eğitim ve kariyer hedeflerine ulaşmalarında son derece önemli bir adım attığımızı, yenilikçi projeler üretmek için heyecan duyduğumuzu ifade etmek istiyorum.” dedi.

Bu iş birliği protokolü, Kapadokya Üniversitesi ve MBA Okulları’nın eğitimde yenilikçi yaklaşımlarını ve öğrencileri daha nitelikli yetiştirme misyonlarını desteklemektedir.