Nevşehir sanayisinde esnafların fahiş kira artışları karşısında, "Yeni Sanayi Sitesi yapımı" talebi ile kısa bir süre önce kurularak faaliyete geçen Nevşehir Sanayi Kiracıları Dayanışma Derneği protokol ziyaretlerine başladı.

Nevşehir Sanayi Kiracıları Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Karataş ve Nevşehir Karma Sanayi Yapı Kooperatifi Başkanı Abdulaziz Özdemir, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığını ziyaret ederek, Esnaf Kefalet Başkanı Erdoğan Korkutmaz ile görüşerek istişarelerde bulundular.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Nevşehir Sanayi Kiracıları Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Karataş; "Protokol ziyaretlerimiz kapsamında, Bugün Esnaf Kefalet Başkanı Sayın Erdoğan Korkutmaz beyi makamında ziyaret ettik. Çıktığımız bu yolda Başkanımız sayın Erdoğan beyden sanayi kiracıları dayanışma derneği olarak beklentilerimizi kendilerine ileterek desteklerini istedik. Ayrıca sanayi esnafı kiracıların sorunlarını anlatıp, fikir alış verişinde bulunduk. Sayın Başkan Erdoğan beye bize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Esnaf Kefalet Başkanı Erdoğan Korkutmaz'da ziyaretleri için kendilerine teşekkür edip, elimizden geldiği ölçüde üzerimize düşen ne varsa her daim hazır olduklarını ifade ettiler.