TFF 3. Lig 4. Grup’ta oynanan son hafta maçları sonrası ligde kalmayı başaran Nevşehirspor'da kulüp Başkanı Taner Demir ve Kulüp Asbaşkanı Caner Demir, yeni sezon öncesi için çalışmalara başladı. 

Sezonun bitmesinin ardından gelecek sezonun planlaması için kolları sıvayan yönetim Ankara-İstanbul ve Nevşehir arasında adeta mekik dokuyor.

Bu kapsamda Kulüp Başkanı Taner Demir, İstanbul ve Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulunarak, sponsorluk anlaşmaları ve hedef projeler adına önemli görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan Nevşehir Spor Kulübü, güçlü bir oluşumla, kısa orta ve uzun vaade de ayakları yere basan 'Hedef Süper Lig' parolasıyla proje takımı oluşturma kararı aldığı öğrenildi. 

"Kalıcı başarılar için proje takımı kuracağız"

FİB Haber Merkezine Nevşehirspor taraftarları için heyecan veren açıklamalarda bulunan Kulüp Asbaşkanı Caner Demir, yaptığı açıklamasında; "Herşeyden önce bir Nevşehir sevdalıları olarak kısa ve orta vadede kulübümüze, bu şehrin evlatları gençlerimize, değerimize sahip çıkmaya, proje takımı olarak başarılarıyla kulübümüzü hakettiği yere getirmeye, uzun vade de takımızı Süper Lig'e çıkarmaya karar verdik. Bunu başaracak gerekli nitetikler bizde mevcut. Nevşehir aşkı, aidiyeti var. Spor yönetimi, tecrübesi var. Projeyi hayata geçirecek güç ve her türlü hazırlığımız var. Bu projemiz sonunda Nevşehirspor'un maddi sorunu kalmayacağı gibi, kendi yağı ile kavrulacak bir kulüp olarak kalıcı başarılarıda beraberinde gelecek. Bunun için de camiamızdan biraz sabır bunun yanında da çok büyük destek bekliyoruz. Hepimizn hayalini kurduğu bir proje takımı olma yolunda önemli adımlar atıyoruz. Takımımızı önce 2.lig sonra TFF 1'inci Lig'e sonra da Süper Lig'e yükseltecek projemiz hazır, iyi bir teknik ekip kuracağız ve bunları Nevşehir'imiz'e sunmaya hazırız" diye konuştu.

"Ligde kalmayı başardık şimdi önümüze bakıyoruz"

2023-2024 sezonu TFF 3. Lig 4. grup 8 haftasında Nevşehirspor'u 3 puanla ligde son sırada devraldıklarını ifade eden Asbaşkan Caner Demir, kalan haftalarda 23 puan daha toplayarak sezonu 26 puanla tamamlayarak ligde kalmayı başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Unutulmamalıdır ki, Nevşehirspor bu şehrin marka değeri ve biz bu marka değerinin amatör kümeye düşmesine müsade etmedik. Elimizi de yüreğimizde taşın altına koymasını bildik. Bu süreçte bir çok badireler atlatmış olsakta çok şükür neticede ligde kalmayı başardık." dedi.

Kırmızı-Beyazlılar, yeni sezonun kadrosunu şimdiden kurmak için çalışmalara başladı.

Kulüp Asbaşkanı Caner Demir, açıklamasında; "Önümüzdeki sezon için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Takımımız için lig bitsede bizim için çalışmalarımız olanca hızıyla devam ediyor.  Yaz transfer dönemi için de fırsat transferleri kolluyoruz.

Asbaşkan Demir, Nevşehirspor'un bugünü ve geleceği adına önümüzdeki günlerde düzenleyecekleri basın toplantısıyla kamuyoyunu bilgilendireceklerini ifade etti.

Öte yandan Nevşehirspor Kulüp Başkanı Taner Demir, Ankara Kızılcahamam’da düzenlenen Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) Kapasite Geliştirme ve Eğitim Çalıştayı’na katılarak bir çok Bakan ve üst düzey yöneticilerle görüşmelerde bulundu.

Başkan Demir, Uluslararasi Demokraklar Birligi (UID) olarak çalıştayımıza katılan AK Parti Genelbaskan Vekili, Bursa Milletvekili Sayin Efkan Ala beye Nevsehir Spor'umuzun formasını UID Genel Baskanımız Kenan Aslan beyle takdim ettik. Kendilerine Nevsehirimiz adina şükranlarımı sunarım." dedi.

Nevsehrispor