Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi ve Mühendislik Mimarlık Fakültesi’ne doçent ataması yapıldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin başkanlığında gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısı’nda alınan karar uyarınca atanma süreciyle ilgili tüm işlemlerini tamamlayan Doç. Dr. Ozan Atsız Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı ‘Doçent’ kadrosuna, Doç. Dr. Burcu Gülsevil Belber Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı ‘Doçent’ kadrosuna ve Doç. Dr. Ebubekir Kaya’nın Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Bilgisayar Yazılımı Anabilim Dalı ‘Doçent’ kadrosuna ataması yapıldı.

Ataması yapılan Doçentlere yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, yönetim olarak üniversitenin fiziki yapılanmasıyla birlikte akademik ve idari kadrosunu güçlendirmeye devam ettiklerini söyledi.

Rektör Aktekin, “Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında ihtisaslaşan üniversite olarak belirlediğimiz hedefler doğrultusunda akademik kadromuzu da nitel ve nicel açıdan güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından verilen kadro dâhilinde doçentlik sınavlarını başarıyla tamamlayan 3 akademisyenlerimizin atamasını gerçekleştirdik.

Bu vesileyle akademisyenlerimize yeni ünvan ve görevlerinin hayırlı olmasıyla birlikte, özverili çalışmalarının bundan sonra da artarak devam etmesi temenni ediyorum” dedi.