12:35 Eğitim

Nevşehir’in Gülşehir İlçesi Belediye Başkanı Erkan Çiftçi Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

12:20 Çevre

Nevşehir'de Orman İşletme Müdürlüğü tarafından orman yangınlarıyla mücadele için "Orman Benim" kampanyası başlatıldı.

12:01 Spor

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 2024 Hareketlilik Yılı kapsamında katılımın artırılması için Mahalle Muhtarlıkları ile görüşmelerine devam ediyor.

11:36 Asayiş

77 ilde Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında düzenlenen “SİBERGÖZ-37” operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı.

11:31 Yerel

Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay ÇETİN, TÜİK’in Nisan ayına ilişkin açıklamış olduğu enflasyon verilerine göre basın açıklaması yaptı.

11:28 Eğitim

Nevşehir'de düzenlenen ''Türkiye Entelektüel Oyunları Yarışması''nda H. Avni İncekara Fen Lisesi takım halinde 1. oldu.

10:51 Genel

Kapadokya Havalimanı Terminal Binası ve Mütemmim Tesisler Yapımı yapım işi'nin ihalesi yapıldı. 700 günde bitirilmesi planlanan işin ihalesine 7 firma katıldı.

10:42 Eğitim

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kadın ve Erkek Spor Tırmanış Takımı, Türkiye Dağcılık Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen ‘ÜNİLİG Spor Tırmanış Turnuvası’ndan dereceyle döndü.

10:20 Ekonomi

NESİAD Dernek Binası'nda, NESİAD Metal Kümelenmesi UR-GE Projesi'nin bir parçası olarak, 01-02 Mayıs 2024 tarihlerinde "Finansçı Olmayanlar İçin Finans Eğitimi" gerçekleştirildi.

09:50 Yerel

Nevşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı, Belediye Meclis Başkan Vekili Hasan Hüseyin Berber başkanlığında yapıldı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu