Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle Derinkuyu'da yapılan kutlamalarda Görkem Savunma Sanatları ve Sağlıklı Yaşam Etkinlikleri Spor Kulubü Antrenör ve Sporcuları muhteşem bir savunma sanatları gösterisi icra ettiler.

Antrenör Sifu Mehmet Caner Tatlıcı'nın anlatımı ve yönlendirmeleri ile sporcular Niyazi Erdoğan, Nurşen Erdoğan, Latif Erdal, Yunus Emre Özkan, Berkay Dursun ve Türkiye'nin en küçük Wushu Sporcusu Mehmet Görkem Tatlıcı birbirinden etkileyici gösterilere imza attılar.

Sporcuların toplu gösterisi ile başlayan program, Sifu Caner Tatlıcı'nın Tahta Adam, Nunchaku, Eskrima gösterisi ile devam etti. Ardından Sporcular karşılıklı olarak savunma sanatlarından teknikler sundular. Gösterinin son bölümünde Wushu Sporcusu Berkay Dursun ve Sifu Mehmet Caner Tatlıcı Wushu Sanda teknikleri ve tahta kırma gösterisi yaptılar. Gösteri sonunda tüm Derinkuyu'lulara teşekkürlerini sunan Mehmet Caner Tatlıcı, programı "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Tüm Milletimiz ve Gençliğimiz için mutlu ve aydınlık yarınlar diliyorum." sözleriyle tamamladı.