Nevşehir Defterdarlığı Defterdarlık uzmanlığı görevinden istifa eden Abdullah Çiftçi, AK Parti'den Göre Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. 

Ailesi ile birlikte AK Parti Nevşehir il teşkilatına giden Abdullah Çiftçi, "Göre'nin geleceği için bende varım" dedi.

AK Parti Göre Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Çiftçi, "Sayın Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ın liderliğinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için doğup büyüdüğüm Göre Beldemize, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, yüz yıllık hayallerimizi ilmek ilmek işlemek adına. AK Parti’mizden Belediye Başkanlığı aday adaylığı için ilk adımımı attığımı değerli hemşehrilerim ve kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda, Hayırlı Hizmetler etmeyi nasip etsin." dedi.

Nevşehir AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Özkaya'da, AK Parti Göre Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunda bulunan Abdullah Çiftçi’yi tebrik ederken, "Partimize hayırlı olsun" dedi. 

Abdullah Çiftçi Kimdir?

17.01.1976 Göre kasabasında doğdu. İlk ve orta öğrenimini Göre kasabasında tamamladı. Lise tahsilini Nevşehir Endüstri Meslek lisesi Elektirk bölümünden mezun oldu. Önlisans Mardin Artuklu Üniversitesi Elektronik Teknolojisinden , lisansı ise Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu. Daha sonra askerlik görevini Elazığ 8. Kolordu Komutanlığında yaptı. 2000-2008 yılları arasında özel bir şirkette İdarecilik yaptı. 2008 Yılında ise Mardin Defterdarlığında memur olarak başladı. Hala hazırda Nevşehir Defterdarlığında 2014 yılından bu yana Defterdarlık uzmanı olarak görev yapmaktadır. Çiftçi, evli ve 3 çocuk babasıdır.