Eğitim

Acıgöl Atatürk İlkokulu ErasmusDays uluslararası bir etkinlik olarak dikkat çekti

Acıgöl Atatürk İlkokulu ErasmusDays, Erasmus+ programını tanıtmak ve projelerin yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla her yıl düzenlenen uluslararası bir etkinlik olarak dikkat çekmektedir.

Acıgöl Atatürk İlkokulu ErasmusDays, Erasmus+ programını tanıtmak ve projelerin yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla her yıl düzenlenen uluslararası bir etkinlik olarak dikkat çekmektedir. Bu sene 14-19 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenen etkinlikler, Avrupa'daki okullar, üniversiteler, yerel yönetimler ve gençlik kuruluşları tarafından organize edilerek Erasmus+ projelerinin başarılarını sergilemeyi ve daha fazla kişiye ulaşmayı hedeflemektedir. Türkiye'de de geniş çapta kutlanan ErasmusDays, özellikle öğrencilere yönelik etkinliklerle sosyal farkındalık oluşturmaktadır. Bu amaçla, Acıgöl Atatürk İlkokulu öğrencilerimiz, ErasmusDays etkinlikleri kapsamında 3 farklı etkinlik gerçekleştirdiler.Let the Kids Play (15.10.2024), I Love Chess (16.10.2024) ve Colorful Flags (17.10.2024) etkinlikleri farklı sınıf seviyelerinde gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, bahçe oyunları,geleneksel çocuk oyunları,satranç ve futbol turnuvası,özel eğitim el becerisi çalışmaları,özel eğitim ritim çalışması,ülkemi seviyorum çalışması,kültürler arası bağlantılar etkinliği,aile ağacım etkinliği,İngilizce şarkılarla ülkeleri tanıyorum etkinliği,ülkeleri tanıyorum afiş çalışması gibi pek çok etkinli düzenledi ve katılım sağladılar.

Etkinliğe, okul müdürü Oğuzhan ÖZGÜR ve müdür yardımcısı Sırma Bahar ÖZGÜR yürütücü olarak katılım gösterdiler.Tüm öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz de katılımcı olarak etkinliklerde görev aldılar.

Etkinliğin düzenlenmesinde emek veren ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.