Nevşehir'de Bugün

Acıgöl’de Şampiyonlar Çarşı Camiinden

İlçemizde Yaz Kur'an Kurslarına devam eden öğrenciler arasında düzenlenen Futsal Turnuvasında Merkez Çarşı Camii Kur'an Kursu öğrencileri şampiyon oldu.

İlçemizde Yaz Kur'an Kurslarına devam eden öğrenciler arasında düzenlenen Futsal Turnuvasında Merkez Çarşı  Camii Kur'an Kursu öğrencileri şampiyon oldu.

İlçe Müftülüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü tarafından tertip edilen organizasyonun Ortaokul öğrencileri arası Final  Maçında Merkez Çarşı Camii ile Orta Camii Kur'an Kursu karşı geldi maçı galip tamamlayan Çarşı Camii Ortaokullar kategorisinde şampiyonluğu kazandı.

İlkokullar kategorisinde Merkez çarşı Camii 2. Takımını yenen Merkez Çarşı Camii 1. Takım Şampiyon oldu. Takımlarımızı tebrik ederiz.

Kurs öğreticileri, öğrenci velileri ile vatandaşların ilgi gösterdiği Final Maçı sonrası Şampiyon takımlara kupalarını İlçe Kaymakamı Ceyhun DENLİ tarafından verildi 

İkinci olan Takımlarımıza Kupaları ilçe Müftüsü Yaşar ZENGİN tarafından verildi.

Üçüncü olan takımlarımıza kupaları İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü personeli Muhammed Ali DOĞAN tarafından verildi.

Turnuvanın düzenlenmesi sürecinde desteklerini esirgemeyen tüm Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü personeline Turnuva sorumlusu Muhammed Ali DOĞAN‘a ve Merkez Çarşı Cami Din Görevlisi Hikmet ÖZTÜRK’e Turnuvaya takımlarını hazırlayan değerli hocalarımız Yaşar YILDIRIM, Kerem DOĞAN, Abdullah ERTAŞ,Hasan ÖZGÜMÜŞ, Mustafa TOSUNER, Kadir UÇMAN, Zekeriya TOY, Yüksel ÖZTÜRK'e, sevgili öğrencilerimize ve kıymetli velilerimiz ile katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Ortaokul Kategorisi
1.Çarşı Cami
2.Orta Cami
3.Bahceli Cami

İlkokul Kategorisi
1.Çarşı Camii 1.Takım
2.Çarşı Cami 2.Takım
3.Çayırlık Camii