Yerel

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda Yetki Tespiti Yine Öz Sağlık-İş’te

Öz Sağlık İş Sendikası Nevşehir Şube Başkanı Muhammet Fatih Mutlu; "Sosyal Hizmet Emekçisi Kardeşlerimizin Bize Olan Güveni Yeni Dönemde de Tescillendi" dedi.

Öz Sağlık İş Sendikası Nevşehir Şube Başkanı Muhammet Fatih Mutlu; "Sosyal Hizmet Emekçisi Kardeşlerimizin Bize Olan Güveni Yeni Dönemde de Tescillendi" dedi.

"Bugün Artık Geçmişten Daha Aydınlık, Bugün Artık Geleceğe Daha Çok Umutla Baktığımız Bir Gün"

Öz Sağlık İş Sendikası Nevşehir Şube Başkanı Muhammet Fatih Mutlu yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; Yürütülen yetki süreci ile Sendikamız çatısı altında birleşme kararlılığını bir kez daha gösteren sosyal hizmet çalışanı kardeşlerimize gösterdikleri bu inanç, azim ve sağduyudan dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Öz Sağlık-İş olarak bugüne kadar yaptığımız gibi bundan sonra da sosyal hizmet emekçilerinin hak ettikleri yaşam koşullarını sağlayıncaya kadar mücadeleye devam edeceğiz.

Bize olan inancı, güveni bugüne kadar boşa çıkarmadık, bundan sonra da aynı şekilde bu güvene layık olmaya çalışacağız. Sosyal hizmet işçisinin ne yazık ki geçmişten gelen ve bizim düzeltmeye çalıştığımız bazı sıkıntılı süreçleri oldu. Yetkili sendika olarak elimizi taşın altına koyduk, hiçbir bahaneye sığınmadan sosyal hizmet emekçilerinin hak ettikleri yaşam koşulları ve özlük haklarına ilişkin çok büyük mesafeler katettik.

Geçmişte yaşanan ve işçiyi yok sayan, sayıyı küçümseyen, özlük haklarını önemsemeyenlerin oluşturduğu hiçbir olumsuzluğa takılıp kalmadık. 
Bugün artık geçmişten aydınlık. Bugün artık geleceğe daha çok umutla baktığımız bir gün. 

Teveccühleri ile algılara, oyunlara, hile ve yalanlara büyük ders veren sosyal hizmet emekçisi kardeşlerimi kutluyorum.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni yetki sürecimiz tüm taraflara hayırlı olsun." dedi.