AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün, göreve başladıktan sonra ilk ziyaretini 7 yıl önce Adana Pozantı yolunda geçirdiği elim trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden kardeşi merhum Av. Muhammed Furkan Aygün’ün kabristanlığına yaptı.

Özkonak kasaba mezarlığında gerçekleştirilen ziyarete AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün ile birlikte AK Parti Nevşehir Milletvekillleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, 25-26-27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Ecz. Mustafa Açıkgöz, önceki dönem İl Başkanı Ali Kemikkıran ve İlçe Başkanları, Belediye başkanları, İlçe Teşkilatları, İl Genel Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına atanmasının ardından annesi Fatma Aygün ve babası Av. Ali Aygün'ün elini öpen ve hayır duasını alan İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün daha sonra Özkonak kabristanlığını ziyaret ederek kardeşinin kabri başında dua etti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün; "Göreve resmen başlamamın ardından ilk ziyaretimi rahmetli kardeşim Av.Muhammed Furkan Aygün’ün kabrini ziyaret ederek başladık. Rabbim mekanını cennet, makamını âli eylesin…" dedi.

Aygün'den baba ocağı Özkonak Beldesine ziyaret

Aslen Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesi nüfusuna kayıtlı olan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün, Nevşehir Milletvekillleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Önceki dönem İl Başkanı Ali Kemikkıran ve İlçe Başkanları, İlçe Teşkilatları, İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Özkonak beldesinde Belediye başkanı Abdulkadir Macit’i makamında ziyaret etti.

İl Başkanı Aygün; "Misafirperverliklerinden dolayı Belediye başkanımız Sayın Abdulkadir Macit’e teşekkür ederiz." dedi.