Siyaset

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Aygün, üniversitelilerin yanında

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün, ÜNİAK'ın Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde açtığı "kampüse hoş geldin" standını ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Gençlik kollarına bağlı üniversite birimi (ÜNİAK) Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde stant açtı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün, ÜNİAK'ın Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde açtığı "kampüse hoş geldin" standını ziyaret etti, gençlerle görüştü. 

Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette Aygün, gençlere yönelik yapılan ve yapılacak olan çalışmalardan bahsetti.

HER ZAMAN, HER YERDE BİRLİKTEYİZ

Üniversiteye kayıt yaptıran öğrencilerle görüşen Aygün, şunları kaydetti: "Bugün AK Parti Gençlik Kollarımızın gençlerimiz için büyük bir özveriyle yürüttüğü "Kampüse Hoşgeldin" standını ziyaret ettim ve üniversiteye yeni başlayan genç arkadaşlarımızla bir araya geldim. Farklı bir şehirde üniversiteye başlamak, yeni bir hayata adım atmak her ne kadar heyecan verici olsa da, zaman zaman zorluklarla karşılaşılabiliyor. Tam bu noktada, Gençlik Kollarımızla birlikte her daim gençlerimizin yanındayız. Barınma, burs ve şehre adaptasyon gibi konularda onların tüm sorularını cevaplamak ve ihtiyaçlarına çözüm bulmak için buradayız. Bunların yanı sıra, düzenlediğimiz etkinliklerle gençlerimizin şehre ve üniversite hayatına adaptasyon süreçlerini hızlandırıyoruz. Yıl boyunca organize edeceğimiz etkinlikler ve kişisel gelişim programlarıyla da gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Üniversite hayatınızı dolu dolu geçirmeniz, kendinizi en iyi şekilde geliştirmeniz için hep birlikte çalışacağız. Bu yeni yolculukta yalnız olmadığınızı unutmayın, biz daima yanınızdayız!" dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün'e katılım ve destekleri için teşekkür eden AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir de amaçlarının gençlere destek sunmak olduğunu belirterek, "Gerçekleştireceğimiz söyleşiler, münazaralar, kitap okuma, doğa yürüyüşleri ve tüm ilçelerimize yapacağımız gezi etkinlikleri ile kendilerini ağırlamak istiyoruz." dedi.

#KampüseHoşgeldin