AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün, TBMM ziyareti kapsamında AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan'ı ziyaret ederek görüşmeler gerçekleştirdiler.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün; "Milletvekillerimiz Sn. Süleyman Özgün ve Sn. Emre Çalışkan’ı Gazi Meclisimizde ziyaret ettim. Nevşehir’imiz için ortak hedeflerimiz doğrultusunda, birlik ve beraberlik içerisinde güçlü bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Yeni dönemin ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan'da; " İl Başkanımız Muhammed Feyzi Aygün’ü Gazi Meclisimizde ağırladık. Nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz." dedi.

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan İl Başkanı Aygün ziyaretlerinde Nevşehir'de devam eden yatırımlar ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulduğunu ifade ederek; “ Öncelikle Sayın Milletvekillerimize bizlere karşı göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. İnşallah ilimize hizmet için çıkmış olduğumuz yolda Sayın Milletvekillerimizin de destekleri ile Nevşehir'imize önemli hizmetler kazandıracağız.”dedi.