Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Nevşehir İl Başkanı olarak görevlendirilen Av. Muhammed Feyzi Aygün, görevi Ali Kemikkıran’dan devraldı ve görevine başladı.

AK Parti Nevşehir İl binası Ömer Halisdemir toplantı salonunda yoğun bir katılımla düzenlenen devir teslim törenine Nevşehir Milletvekillleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, 25-26-27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Ecz. Mustafa Açıkgöz, Eski İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, Eski Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Özkaya, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Naci Feralan, ilçe başkanları, Belediye Başkanları, Gençlik kolları, Kadın kolları başkanı, ile parti teşkilatları ve çok sayıda partililer katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ataması yapılan yeni AK Parti Nevşehir il başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün: “Liyakat ve sadakat yoksa hayır da olmaz bereket de olmaz başarı da olmaz” dedi.

Programda ilk olarak görevi Aygün'e devreden Kemikkıran kısa bir konuşma yaparak, önceki süreçlerde de partimizde görev almış ve başarılı çalışmalar yapmış ve şimdi de il başkanlığına atanan Av. Muhammed Feyzi Aygün'e görevi devrederken ona başarılar diliyorum.” dedi.

RÜZGARA GÖRE YÖN DEĞİŞTİRENLERDEN OLMAYACAĞIZ

Ardından yeni il başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün coşkulu ve duygu yüklü bir konuşma yaparak: “Allah’a binlerce kez hamd ediyorum. Daha fazla aktif rol alıp milletimize ve memleketimize daha çok hizmet etme imkanı bulduğum için. İri olacağız, diri olacağız, hep birlikte büyüyen ve gelişen Nevşehir olacağız. Görevi devraldığımızdan beri Nevşehirli hemşerilerimizin hakkı üzerimizdedir. Bunun bilincindeyiz. Bu coğrafyada bu ülkenin dik durabilmesi için Cumhurbaşkanımızın gecesini gündüzüne katarak çalıştığı gibi çalışacağız. Emir olunduğu gibi dosdoğru olacağız. Rüzgara göre yön değiştirenlerden olmayacağız. Çizgi tanımayan, ahlak edep tanımayan, büyük küçük tanımayanlardan hiç olmadık bundan sonra da olmayacağız. Hemşerilerimizi ayırt etmeksizin bağrımıza basacağız. Fikirler üreteceğiz, vatandaşlarımıza tepeden bakmayacağız.

Halkımıza hizmet yolunda bayrağı devraldığımız yerden siz dava arkadaşlarımızla birlikte götürmenin gayreti içinde olacağız. Bugüne kadar görev alan il başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, Milletvekilelrimize ve il başkanlığı için aday adayı olan arkadaşlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca buraya kadar geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte milletimizden aldığımız güçle Nevşehir’in yıldızının parlayacağına inanarak Ak Partimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Aygün'ün ardından Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, göreve seçilen AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün’e başarılar diledi.

Milletvekili Özgün, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına Muhammed Feyzi Aygün başkanımız atanmıştır.  Bugüne kadar İl Başkanlığımızı yapan Ali Kemikkıran başkanımıza da yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, yeni İl Başkanımız Av. Muhammed Fevzi Aygün’e de başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum. Nevşehirimize ve Teşkilatımıza hayırlı olsun. Teşkilatımız var olsun" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan'da; "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına atanan Muhammed Fevzi Aygün başkanımıza görevinde başarı ve muvaffakiyetler diliyorum. Bu süreçte teşkilatımızın her kademesinde emek veren dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından yeni il başkanı Av. Muhammed Fevzi Aygün görevi devreden Ali Kemikkıran’a çiçek ve plaket takdim etti. Programın sonunda misafirler ve teşkilat mensupları fotoğraf çekildi ve başkanlık binasına geçilerek program sona erdi.

596Db769 44A6 4741 8B22 6Bf5Ce7Abae6

Bfcfe9C2 E403 44A6 Bc18 3F37B3F1A914

E8B51A06 Fbc2 4C29 B8Ed 11Af3542C59A

Ebf55000 A9F3 4325 Aa45 346Fd985A235

A329670A 505B 4Fc2 Bd38 57E235B9F5A9

973Fad84 8A3D 4635 A884 1Cf369958781

048693Cd D1D1 43D1 Ba08 735A6Ea36469