Siyaset

AK Parti Nevşehir’de Merkez ve 4 İlçeye Yeni Başkan Atandı

Nevşehir AK Parti'de, yapılacak büyük kongre öncesi Acıgöl, Derinkuyu, Kozaklı, Gülşehir ve Merkez ilçe başkanlıklarına yeni atamalar yapıldı.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığınca, Nevşehir'in Merkez ve 4 İlçelerinde 8. Olağan kongre İlçe Başkanı adayları belirlendi.

Nevşehir AK Parti'de Acıgöl, Derinkuyu, Kozaklı, Gülşehir ve Merkez ilçe başkanlıklarına yeni atamalar yapıldı.

AK Parti İl Başkanlığı ve milletvekillerinin ortak aldığı karar doğrultusunda, AK Parti Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilen atamalarla yeni ilçe başkanları belirlendi.

  • Acıgöl İlçe Başkanı Mustafa Ünkesti,
  • Derinkuyu İlçe Başkanı Yavuz Varol,
  • Kozaklı İlçe Başkanı Cafer Yılmaz,
  • Gülşehir İlçe Başkanı Turan Balak
  • Merkez İlçe Başkanı Serhat Sonugelen

Bu atamalarla kongre öncesinde, partinin yerel teşkilatlarını güçlendirmek ve etkinliği artırmak amacıyla gerçekleştirildi.

Atama sonrası, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, İl Başkanı Aygün, yeni ilçe başkanlarıyla birlikte fotoğraf çektirerek, görevlerinde başarılar diledi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni ilçe başkanlarına başarı dileklerini iletirken, ; "Genel Merkezimizdeyiz. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca Acıgöl, Derinkuyu, Gülşehir, Kozaklı, ve Merkez ilçelerimizde kongre adaylarımız belirlenmiştir. Bu vesileyle, önceki dönemde görev yapan Acıgöl İlçe Başkanımız Rafet Yiğittekin, Derinkuyu İlçe Başkanımız Fatih Bedel, Kozaklı İlçe Başkanımız Orhan Uçar, Gülşehir İlçe Başkanımız Çağrı Sönmez, ve Merkez İlçe Başkanımız Murat Özkaya’ya emekleri için teşekkür ederim.

Bayrağı teslim alacak olan Acıgöl İlçe Başkanımız Mustafa Ünkesti, Derinkuyu İlçe Başkanımız Yavuz Varol, Kozaklı İlçe Başkanımız Cafer Yılmaz, Gülşehir İlçe Başkanımız Turan Balak, ve Merkez İlçe Başkanımız Serhat Sonugelen’e başarılar diliyorum. Rabbim güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Birlik ve beraberlik içerisinde, aynı azim ve kararlılıkla Nevşehir’imiz için daha büyük adımlar atmaya devam edeceğiz." dedi.