Siyaset

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Nevşehir’de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Nevşehir AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

"Bir dizi ziyaret ve programlar sebebi ile şehrimize gelen AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz Nevşehir AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz bir dizi ziyarette bulunmak ve AK Parti teşkilatıyla bir araya gelmek için Nevşehir'e geldi.

Beraberinde AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz ile Nevşehir'e gelen Yılmaz, ilk olarak AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Buradaki ziyaretin ardından teşkilat mensuplarıyla parti il binasında düzenlenen toplantıya katılan Yılmaz’a AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Naci Feralan, Kalaba Belediye Başkanı Erdal Yorgancı, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Özkonak Belediye Başkanı Abdulkadir Macit, parti yöneticileri, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri ve partililer eşlik etti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün: "Genel Başkan Yardımcımız ve Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz ile Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Sayın Mücahit Yanılmaz’ı il başkanlığımızda misafir etmenin onurunu yaşadık. Şehrimizin ve teşkilatımızın gelişimine yönelik verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Nazik ziyaretleri ve destekleri için kendilerine gönülden teşekkür ederiz.  Şehrimizin yarınlarını birlikte daha güçlü kılma yolunda azimle ilerlemeye devam ediyoruz." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Mücahit Yanılmaz, İl Başkanımız Av. Muhammed Feyzi Aygün ve teşkilatımızın kıymetli üyeleriyle kapsamlı bir değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdik. 

Şehrimizin ihtiyaçlarını ve vatandaşlarımızın taleplerini ele alarak, geleceğe dair yol haritamızı belirledik. Birlik ve beraberlik içinde, milletimize en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Ortak akıl ve istişare ile ilimizin kalkınmasına katkı sunacak adımları kararlılıkla atmaya devam ediyoruz." dedi.