AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümü, Nevşehir AK Parti İl Başkanlığında coşkuyla kutlandı.

Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, 14 Ağustos 2001’de Türkiye’nin 39. partisi olarak kurulan AK Parti, siyaset sahnesindeki 23 yılını geride bıraktı. Türkiye’nin birçok şehrinde olduğu gibi Nevşehir’de de 23. yaş dolayısıyla program düzenlendi. 

Programa katılanlar arasında; AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Başkanı Av.Murat Özkaya, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi,Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Önceki Dönem İl Başkanlarından Av. Mehmet Ali Tanrıver, Av. Mustafa Rauf Yanar, Eski Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, önceki dönem ilçe belde belediye başkanlarıyla  çok sayıda partili katıldı.

Kemikkıran, "Umudun, İcraatın, Geleceğin Adı : AK PARTİ"

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, “Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanlığımızca düzenlenen Partimizin 23. Kuruluş Yıl Dönümü programına Milletvekilimiz, Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız,Belde Başkanlarımız, Teşkilat üyelerimiz ile İl Başkanlığımızdan katılım sağladık. Milletimiz ile gönül bağı kurarak onların teveccühüne mazhar olan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile tüm yol arkadaşlarına şahsım ve ülkem adına minnet ve şükranlarımı sunarım” diye konuştu.

İl Başkanı Kemikkıran, 4 Ağustos 2001’de Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile çıkılan kutlu yürüyüşün, kökünü güçlü tarihlerinden alarak, aziz milletin emrinde 23.yaşında da aynı aşkla, aynı heyecanla, aynı inanç ve kararlılıkla millete hizmet etmeye devam ettiğini söyledi.

Özkaya: "Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak!

Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Özkaya'da; "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 23 yıl önce bugün AK Parti'nin kuruluşunu bu sözlerle ilan etti… ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK! Nice 23 yıllara..." dedi.

Özgün: "Nice 23 yıllara..."

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün'de; "Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, insanlığa hizmet etmeye gayret göstereceğiz. Teşkilat olarak, birlik ve beraberlik içinde zorlukların üstesinden gelmeye devam edeceğiz. Hep birlikte, el ele, omuz omuza vererek sağlam bir kale gibi duracağız. Hasbi ve samimi bir şekilde gönüllere dokunacağız. 23 yıldır süregelen başarı öykümüzü daha nice yıllara taşıyacağımıza inancımız tamdır. Rabbim, yaptığımız işlerde bizleri muvaffak eylesin, birlik ve dirliğimizi daim kılsın." dedi.

​​​​​​​

#AKparti23yaşında