Siyaset

AK Parti'nin yeni Nevşehir il başkanı Aygün'e tebrik yağıyor

AK Parti'nin yeni Nevşehir il başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün oldu. Aygün'e birçok çevreden tebrik mesajı yağıyor...

AK Parti de bir süredir beklenen il başkanlığı ataması yapıldı. AK Parti'nin yeni il başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün oldu. Belediye başkanları, milletvekilleri ve teşkilat üyeleri başta olmak üzere her kesimden tebrik mesajları yağdı.

Kararın açıklanmasının ardından Nevşehir'de çok sayıda siyasetçi İl Başkanı Aygün'e hayırlı olsun mesajları yayınladılar.  

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan; "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına atanan Muhammed Fevzi Aygün başkanımıza görevinde başarı ve muvaffakiyetler diliyorum." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına Muhammed Feyzi Aygün başkanımız atanmıştır.  Bugüne kadar İl Başkanlığımızı yapan Ali Kemikkıran başkanımıza da yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, yeni İl Başkanımız Av. Muhammed Fevzi Aygün’e de başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum. Nevşehirimize ve Teşkilatımıza hayırlı olsun. Teşkilatımız var olsun" dedi.

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir; "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına atanan Muhammed Feyzi Aygün başkanımıza görevinde başarı ve muvaffakiyetler diliyorum. Nevşehirimize ve Teşkilatımıza hayırlı olsun." dedi.

Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan; "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle yeni dönem İl Başkanımız olarak atanan Muhammed Feyzi Aygün, ilimize ve partimize hayırlı uğurlu olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun Başkanım." dedi.

25-26-27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Ecz. Mustafa Açıkgöz; "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına atanan Değerli Dava Arkadaşımız Muhammed Fevzi Aygün kardeşime yeni görevinde üstün muvaffakiyetler diliyorum. AK Parti Teşkilatımıza ve #SevdamızNevşehir’imize hayırlı olsun." dedi.

AK Parti'nin bir önceki İl Başkanı Ali Kemikkıran; "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına atanan Muhammed Feyzi Aygün başkanımıza görevinde başarı ve muvaffakiyetler diliyorum. Nevşehirimize ve Teşkilatımıza hayırlı olsun." dedi.

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş : "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına atanan Av. Muhammed Feyzi Aygün ilimize ve partimize hayırlı uğurlu olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun Başkanım." 

Derinkuyu ilçemizin bir önceki Belediye Başkanı Bülent Aksoy; "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına atanan Muhammed Fevzi Aygün başkanımıza görevinde başarı ve muvaffakiyetler diliyorum. Nevşehirimize ve Teşkilatımıza hayırlı olsun." dedi.

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş : "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın taktir ve tensipleri ile AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına Sn. Av. Muhammed Feyzi Aygün atanmıştır. Memleketimize hayırlı olsun inşallah. Başkanımıza yeni görevinde başarılar dilerim. Davamıza ve şehrimize bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden ötürü Sn. Ali Kemikkıran başkanımıza teşekkür ederim." dedi.

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik : ""Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'’ın tensipleri ile yeni dönem İl Başkanımız Sn. Av. Muhammed Feyzi Aygün olmuştur.S. Ali Kemikkıran‘a da hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni başkanımıza ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum."

Bir önceki dönem İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç; "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın tensipleri ile AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına atanan Muhammed Fevzi Aygün başkanımıza görevinde başarılar diliyorum." dedi.

Önceki dönem AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan; "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın tensipleri ile AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına atanan Muhammed Feyzi Aygün başkanımıza görevinde başarı ve muvaffakiyetler diliyorum." dedi.

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş: "6 Yıldır dernekte birlikte yol yürüdüğümüz, Değerli Dostum Sn. M. Feyzi Aygün’ne yeni görevinde başarılar dilerim. AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına atanan Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Av. Muhammed Feyzi Aygün’ü tebrik eder başarılarının devamını dileriz."

Önceki dönem AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanlarından Edip Avşar; "Yeni il başkanımız Muhammed Feyzi Aygün kardeşim olmuştur. Hayırlı olsun." dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlarından Mehmet Ali Tanrıver: "AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına ataması yapılan Muhammed Fevzi Aygün’e hayırlı olsun. Çok çalışmak lazım. İnşallah birlik ve beraberlik sağlanır, böylelikle şehir kazanır..." dedi.