8 yıldır hizmet verdiğimiz şehrin markası Köftedokya, Nevşehir Esentepe mahallesi Nevkur şubesi Yılbaşına özel "ALO PAKET" servisi ile hizmetinizdedir.

Canınız çektiyse mutlaka bekleriz!

Günün her saatinde canınız çiğ köfte mi istedi. Sorun yok! Nevşehir'de köftedokya yanınızda..." Çiğ Köfteyi ister porsiyon ister dürüm isterseniz de kilo olarak sipariş verebilirsiniz...

İster siz gelin, isterseniz de bizi arayın getirelim" 

Canınız çiğ köfte çektiyse aranacak en doğru adres: Köftedokya •••

Paket servis sipariş hattı:

0 545 607 36 23 (Fatih ÇELİK)

Türkiye'nin en lezzetli çiğ köftesi yanında da göbek marul, limon, nar ekşisi, acı sos ve lavaş....

AFİYET OLSUN!

UNUTMAYIN!

‘Acının En Tatlı Ziyafeti’ Köftedokya Çiğköfte’de her Çarşamba ve Cumartesi günleri, Nevşehir Esentepe mahallesi Kötedokya şubemizden alacağınız ürünün +%50’si anında hediye!

Üstelik;

  • Her Çarşamba ve Cumartesi %50 BEDAVA
  • 6.Dürümün yedincisi BEDAVA

KÖFTEDOKYA

"Eşsiz lezzetin adresi: Acılı mı Acısız mı?"

Fatih ÇELİK 0 545 607 36 23,

Adres: Ürgüp caddesi nevkur blokları polis evi karşısı NEVŞEHİR

İşletme sahibi Fatih Çelik yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; "Depremlerin, afetlerin sıkça tuz biber olduğu, maddi ve manevi güçlükler yaşadığımız, bunlar yetmezmiş gibi yılın son günlerinde de yürekleri yakan şehitlerimiz nedeniyle acıyla tamamladığımız 2023 yılını geride bıraktıklarını, umut dolu yeni bir yıla hep birlikte "merhaba" diyeceklerini belirtti.

Nevşehir halkına mutlu yıllar dileriz...

"Bir yılı daha geride bırakmaya hazırlandığımız bugünlerde dün olduğu gibi bugün ve yarında Nevşehir halkının yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm ürünlerimizde kaliteyi en hesaplı kampanyalarımızla sizlere sunuyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu vesile ile, Yeni yılın, önce sağlık, yeni umutların hayata geçeceği, dünyada barışın, kardeşliğin ve sevginin hakim olacağı bir yıl olmasını dileriz. Nevşehir'imize, bölgemize, ülkemize ve tüm dünyaya mutluluk barış ve hayırlı kazançlarla bereketli sofralar getirmesini temenni ediyoruz." dedi.

Alo Paket Köftedokya'dan Anında Servis! Doyumsuz Tat, Eşsiz Lezzet, Haydi Sende Keşfet!

Çiğ Köftemiz

Köftedokya etsiz çiğ köfte; üretim teknolojisi, formülünde gizli eşsiz tadı, tüketime sunuluşu, iştah açan görünümü, damağınızdan hiç gitmeyen aromasıyla tiryakisi olacağınız bir lezzettir.

Köftedokya ilk üretimine 2010 yılında Nevşehir'de başladı kısa bir süre içerisinde çok sayıda satış noktasına ulaştı hedefimiz ortaya koyduğumuz bu eşsiz lezzeti Türkiye'de olduğu gibi Dünya'ya da tattırmaktır.

HELAL GIDA

Tümüyle İslam kurallarına uygun olmak ile birlikte, sağlığa uygunluk ve safiyet de olmalıdır.

KALITE BELGERİMİZ

Türk Gıda Kodeksi ve Avrupa Gıda Üretim Standartları göz önünde bulundurularak ürettiğimiz ürünler el değmeden ...