Eğitim

Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda yıl sonu etkinlikleri sürüyor

Nevşehir'in en büyük kreş ve anaokulu olan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda yıl sonu etkinlikleri devam ediyor...

Nevşehir'in en büyük kreş ve anaokulu olan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu 4 yaş grubu öğrencilerimiz Nevşehir Belediyesi İtfaiye müdürlüğünü ziyaret ederek itfaiye binasını gezdiler. Öğrenciler itfaiyeci kıyafetleri giyerek itfaiye araçlarına bindirildi.

Öğretmen ve öğrencilerimiz geziden oldukça mutlu ayrıldılar.

Altınyıldız Kreş ve Anaokulu 5 yaş öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte Jakem (Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi) komutanlığına gezi düzenlediler.

Gezide çocuklarımıza köpekler hakkında bilgi verildi. Profesyonel eğitimli köpeğin gösterisi çocuklarımız tarafından çok beğenildi. İlgi ve alakalarından dolayı Jakem komutanlığının tüm personeline teşekkür ederiz.

Altınyıldız Kreş ve Anaokulu’nu ziyaret eden polis memurlarımız, trafik kurallarına duyarlı ve bu kuralların uygulamaya geçirilmesinde bilinçli yeni nesiller yetiştirmek adına öğrencilerimize trafik eğitimi verdiler.

  Trafikte yaşadığımız problemlerin birçoğunun eğitim eksikliği yüzünden olduğunu ileten polis memurlarımız, trafik konusunda, okul öncesi dönemde alacağı bilinçli trafik eğitimi, bireyin trafik kurallarına riayet etmesini bir alışkanlık ve yaşam tarzı olarak görebilmesini sağlayacağına değindi. Çocuklarımıza trafik dedektifliği görevini veren polislerimiz yeni nesillerin trafik kurallarını çevrelerindeki kişilere de aktarmalarını sağladılar.

  Polis memurlarımıza bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.