Nevşehir Belediyespor 26 Ekim Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Amasyaspor Futbol Kulübü maçı için hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.
 

Nevşehirspor'da moraller yerinde...

Nesine 3. Ligde mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Muğlaspor maçından çıkardığı 3 puan ile moral bulmasının ardından gözünü hafta sonu deplasmanda oynayacağı Amasyaspor maçına çevirdi.

Cumartesi günü oynayacağı Amasyaspor maçı için antrenmanlarına hız veren Nevşehir Belediyespor bu zorlu mücadelede 3 puanı kazanan taraf olmak istiyor.

Amasyaspor hazırlıklarına Nar'daki kendi tesislerinde yapmış olduğu antrenmanla devam eden kırmızı - beyazlılar, antrenmanın ilk bölümünde fiziksel yüklenme, ikinci bölümünde ise hafta sonunda oynanacak müsabakaya yönelik taktik çalışma gerçekleştirildi.

Mücadeleyi Mardin Bölgesi'nden Muhammed Mehmetcan Söylemez yönetecek. 

Ligde şimdiye kadar çıktığı 7 maçın 2’sinde mağlubiyet, 2’sinde de beraberlik 3’ünde galibiyet elde eden ev sahibi Yeşil Beyazlı Amasyaspor FK,  ligde 8.sırada yer alıyor.

Rakip Amasyaspor'un 3 puan gerisinde bulunan temsilcimiz Nevşehirspor ise, 7 hafta sonunda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 8 puanla ligde 11. sırada yer alıyor. 

Amasya'nın hucum Nevşehir'in ise defans hattı güçlü

Bu mücadele öncesinde Amasyaspor attığı 12 gol ve ağlarında gördüğü 11 golle dikkat çekerken, Nevşehirspor ise yediği 7 gol attığı 2 golle dikkatlerden kaçmıyor.

Nevşehirspor'da 2 eksik bulunuyor

Nevşehirspor'da bu zorlu maç öncesinde Muğlaspor maçında sakatlanan Tolgahan Kumbasar ile kırmızı kart cezalısı Yusufhan Çalık Amasyaspor maçında forma giyemeyecekler.

Öte yandan kulüpten yapılan açıklamada, "Ligin 7. haftasında oynadığımız Muğlaspor FK maçında yaşadığı sakatlık nedeni ile oyundan çıkmak zorunda kalan futbolcumuz Tolgahan Kumbasar’ın VERSA Hastanesi’nde çekilen MR sonucunda uyluk kasında hafif derece yırtık tespit edilmiştir. Futbolcumuzun tedavisine başlanmıştır." denildi.

Amasyaspor FK - Nevşehir Belediye Spor

YER: 12 Haziran Stadı

TARİH: 26.10.2024

SAAT:15:00

HAKEMLER:

 Muhammed Mehmetcan Söylemez(Hakem)
 Mustafa Yüksel(1. Yardımcı Hakem)
 Yılmaz Kozak(2. Yardımcı Hakem)
 Onur Sekman(Dördüncü Hakem)

 Murat Yenice(Gözlemci)
 Halit Yakupoğlu(Temsilci)
 Mehmet Derelioğlu(Temsilci)