Assuva Uzay ve Havacılık Savunma Sanayi Başkanı Remzi Başbuğ, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Zeki Didinmez'e ziyaret gerçekleştirdi.

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Afrin Gazisi Zeki Didinmez ile il temsilciliğinde bir araya gelen Başbuğ, “19 Eylül Gaziler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, gazilerimize sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum” dedi.

Ziyarette, İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez, Başbuğ'a Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinin faaliyet ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

“Gazilerimize Şükranlarımızı Sunuyoruz”

19 Eylül Gaziler Günü’nü tebrik eden Assuva Uzay ve Havacılık Savunma Sanayi Başkanı Remzi Başbuğ, “19 Eylül Gaziler Günü, her birimiz için çok özel bir anlam taşıyor. Gazilik, milletimiz için onurlu bir unvandır. Tarihimiz boyunca, her türlü zorluğa göğüs geren, cesaretiyle ve inancıyla vatan savunmasında en ön safta yer alan gazilerimiz, milletimizin sarsılmaz iradesinin temsilcileri olmuştur. Bugün huzur ve güven içinde yaşayabiliyorsak, bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onların fedakârlıkları, her daim yüreğimizde ve bilincimizde canlı kalacaktır. Kahraman gazilerimize ve onların değerli ailelerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. 19 Eylül Gaziler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, gazilerimize sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum. Bu anlamlı gün vesilesiyle, milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde nice güzel yarınlara ulaşmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez, "19 Eylül Gaziler günü ve haftası münasebetiyle Assuva Uzay ve Havacılık Savunma Sanayi Başkanı Remzi Başbuğ'u, Derneğimizi ziyaret ettiler. Bu güzel ve anlamlı ziyaret için kendilerine çok teşekkür ederiz." dedi.