Nevşehir Ticaret ve Sanayi (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız, Assuva Uzay ve Havacılık Savunma Sanayi Başkanı Nevşehirli İş insanı Remzi Başbuğ'u makamında ağırladı.

Ziyarette, yeni geliştirdikleri yerli ve milli cihaz hakkında brifing veren iş insanı Başbuğ, NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız'a, Avanos ilçesinde yapmayı planladıkları Drone Yer altı görüntüleme merkezi yatırımı konusunda bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Parmaksız; "Assuva Uzay ve Havacılık Savunma Sanayi Başkanı Remzi Başbuğ’un nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Ziyarette devam eden ve gerçekleştirilecek proje ve çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Şehrimize hayırlı olsun" dedi.

Kabulu ve destekleri için kendisine teşekkür eden Assuva Uzay ve Havacılık sanayi Başkanı Remzi Başbuğ, "Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın M.Arif Parmaksız''ı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Oldukça verimli bir görüşme oldu. Misafirperverliği için kendisine teşekkür ederiö." dedi.

Ziyaret günün anısına Avanos toprağından yapma yöresel el sanatı testi rapido tabak hediye takdimi, iyi dilek ve temennilerle sona erdi.