Assuva Uzay ve Havacılık Savunma Sanayi Başkanı Remzi Başbuğ, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Assuva Savunma Sanayi Şube Müdürü Hakan Koncaoğlu, Assuva Uzay Ve Havacılık Sanayi Şube Müdürü Beyza Kalfaoğlu ve Uzman Cavuş Ygc eğitici eğitmeni Mikail Cinkara'da yer aldığı ziyarette, İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, nazik ziyaretleri nedeniyle Başbuğ’a teşekkür etti.

Assuva Uzay ve Havacılık Savunma Sanayi Başkanı Remzi Başbuğ yaptığı açıklamasında; "Emniyet teşkilatının toplumun huzur ve güvenliği için kritik bir rol oynadığını belirterek, Emniyet Müdürümüz Sayın Loğoğlu'nun liderliğindeki ekibin adil, etkili ve hassas bir şekilde görevlerini yerine getirdiğini ifade etti.

Emniyet teşkilatıyla olan ilişkilerinin son derece değerli olduğunu vurgulayan Başbuğ, İşbirliği içinde olmanın, toplumun refahı için ortak çabaları daha da güçlendireceğini belirterek, Emniyet Müdürü Loğoğlu'na şehrimize hizmetleri için teşekkür etti.

Ziyaret günün anısına Avanos toprağından yapma yöresel el sanatı testi ve tabak hediye takdimi, iyi dilek ve temennilerle sona erdi.