Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği ile Kapadokya İl Özel İdareleri ve Belediyeler Birliğine Başkan Yardımcısı Seçildi.

Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) Nisan ayı toplantısı. Nevşehir Valisi Ali Fidan, başkanlığında, Belediye Başkanları, meclis üyeleri ve ilgili kurum yöneticilerinin katılımlarıyla Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

2024 Yılı Nisan ayı faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, Nevşehir Valisi Ali Fidan’ın Doğal Başkan olduğu Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği ile Kapadokya İl Özel İdareleri ve Belediyeler Birliğine Başkan Vekili olarak seçim yapıldı.

Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı ile Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş'ın aday olduğu ve kapalı oylama ile yapılan seçimlerde  Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş Kapadokya İl Özel İdareleri ve Belediyeler Birliği Başkan Yardımcılığına, Avanos Belediyesi Meclis Üyesi Vedat Elma Katip Üyeliğe, Güray Tüysüz Komisyon Üyeliğine seçildi.