Avanos Belediye Başkanlığı, Türk Kızılay’ı Nevşehir Şube Başkanlığı ve Kızılay Lojistik arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında ilçemizde merkezi 8 noktaya kıyafet bağış kutuları yerleştirildi. Vatandaşlarımız giymedikleri kıyafetleri bağış kutularına atarak Kızılay iyilik faaliyetlerine destek olabilecek.

Kıyafet Bağış Kutuları ilk etapta ilçemiz Yukarı Mahalle’de PTT yanı eski lise önüne ve Çukur Camii arkasına, Belediye yanAvanos Belediye Başkanlığı, Türk Kızılay’ı Nevşehir Şube Başkanlığı ve Kızılay Lojistik arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında ilçemizde merkezi 8 noktaya kıyafet bağış kutuları yerleştirildi. Vatandaşlarımız giymedikleri kıyafetleri bağış kutularına atarak Kızılay iyilik faaliyetlerine destek olabilecek.

Kıyafet Bağış Kutuları ilk etapta ilçemiz Yukarı Mahalle’de PTT yanı eski lise önüne ve Çukur Camii arkasına, Belediye yanı Otopark alanına, Orta Mahalle Camii yanına, Bahçelievler Mahallesi’nde Pazaryeri Belediye Dükkanları önüne, Mithat Dülge Caddesi ırmak kenarı geçiş yolu üzerine ve Saruhan Caddesi İlçe Entegre Hastanesi önündeki yeşil alan ile Cumhuriyet Mahallesi İlçe terminali güzergahında merkezi noktalara yerleştirildi. İlerleyen tarihlerde farklı noktalara yenilerinin eklenmesi planlanan bağış kutuları ile vatandaşlarımız giymedikleri kıyafetleri ihtiyaç sahipleri ile paylaşma imkanı buluyor.ı Otopark alanına, Orta Mahalle Camii yanına, Bahçelievler Mahallesi’nde Pazaryeri Belediye Dükkanları önüne, Mithat Dülge Caddesi ırmak kenarı geçiş yolu üzerine ve Saruhan Caddesi İlçe Entegre Hastanesi önündeki yeşil alan ile Cumhuriyet Mahallesi İlçe terminali güzergahında merkezi noktalara yerleştirildi. İlerleyen tarihlerde farklı noktalara yenilerinin eklenmesi planlanan bağış kutuları ile vatandaşlarımız giymedikleri kıyafetleri ihtiyaç sahipleri ile paylaşma imkanı buluyor.