Avanos Belediyesi, ilçenin merkezi cadde ve bulvarlarında yaptığı asfalt çalışmasıyla yolları pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuyor.  Kapadokya ve Zelve caddelerinin asfaltını yenileyen Avanos Belediyesi, yol çizgilerini de çekerek yaya ve araç trafiği açısından daha güvenli hale getirdiği caddeleri Avanosluların hizmetine sundu.

Gece gündüz çalışılarak kısa bir sürede asfaltı yenilenen caddelerin yolları asfalt ile kaplandı. Yol ve yaya çizgileri de çekilen Caddeler, pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuldu.

Konu hakkında açıklamada bulunan Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş; "Kapadokya ve Zelve Caddelerinde yürüttüğümüz sıcak asfalt çalışmamız tamamlandı. Ekiplerimiz gece gündüz çalışarak, caddelerimizi asfalt ile kapladı. Asfaltı yenilenen, yol ve yaya çizgileri çekilen cadde yepyeni görüntüsüyle çok daha modern, yaya ve araç trafiği bakımından daha güvenli hale geldi. Avanos - Nevşehir Arası Yolcu Taşıyan Özel Halk Otobüsleri Eski Güzergahında Çalışmaya Devam Edecektir.” ifadesini kullandı.