Nevşehir'in Avanos ilçesinde Marketçilik sektörünün lider kuruluşu Özcan Dilek AVM; ‘Bizim için değerlisin hemşerim’ diyerek "Alışverişlerinizi erteleyin. Bizi bekleyin." sloganı ile 19. yaşını indirimlerle kutluyor, gıdadan kozmetiğe, şarküteriden sebze-meyveye kadar tüm ürünlerde büyük indirimler yaptı.

Şok İndirimli Ürünler Sizleri Bekliyor...

5 Temmuz'u mutlaka bekleyin!

Avanos'ta Gıda perakendeciliğin de başarı dolu 19 yılı geride bırakan Özcan Dilek AVM kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini en yüksek düzeyde gerçekleştirme yolunda ilerleyerek, kaliteli ve indirimli ürünlerle hizmet verip, müşterilerinin memnuniyetini en üst seviyelere taşımak, en kaliteli ürünleri en uygun fiyata sunmak için çalışıyor, Taze, güvenilir ve bol çeşitli ürünleri, güler yüzlü hizmetle müşterileri ile buluşturuyor.

Alışverişlerinizi Erteleyin Bizi Bekleyin

05-12 Temmuz 2024 tarihleri arasında Dilek AVM’ye gelenler gözlerine inanamayacak. Bu çok özel  indirim günlerini sakın kaçırmayın.

19. yıl şerefine “Böyle fırsat yılda ancak bir kez gelir” kampanyasıyla kuruluş yıldönümünü kutlayan Dilek AVM; gıdadan şarküteriye, kozmetikten temizlik ürünlerine kadar tüm reyonlarında müşterilerini çok özel fiyatlarla karşılayacak.

Özcan Dilek AVM'de Şok İndirimli Ürünler Sizleri Bekliyor.

Hesaplı Kaliteli Güvenilir Modern Alışverişin Doğru Adresi Alışverişlerinizi Erteleyin Bizi Bekleyin!

05-12 Temmuz 2024 19.Yıl Sizlerle Birlikte....

Şok İndirimli Ürünler Sizleri Bekliyor...

Biz Sizlerle Bir Bütünüz 19.Yıl Sizlerle Birlikte...
 

Özcan Dilek A.V.M. 

Hesaplı, Kaliteli, Güvenilir, Modern Alışverişin Doğru Adresi

Adres: Cumhuriyet, 50500 Avanos/Nevşehir

İletişim:  0 384 511 50 10

İnstagram: dilek_avm_avanos

Facebook: Dilek Avm Avanos

Editör: İbrahim UYSAL