Nevşehir'in Avanos ilçesinde devam eden 45 bin metre kare sıcak asfalt yapımında sona yaklaşılıyor.

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, yaklaşık 15 gün önce başladığımız sıcak asvalt çalışmasında 45 bin metre kare yolumuza sıcak asfalt döşedik. Ürgüp caddesi, Göreme caddesi ve Alaattin mahallesinde olmak üzere 45 bin metre kare asfaltın döşenmesi zeminin hazırlanması işlerı dahil boş arsaların geldiği yerlere su, doğalgaz, elektrik hatlarının çekilmesi dahil tamamını 14 günde tamamladık. Ürgüp caddesini trafiğe açtık. Diğer yerleride Cuma gününe kadar trafiğe açmış olacagız. Avanoslu hemşerilerimize şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Avanos ilçesinde devam eden çalışmalar kapsamında; Ürgüp caddesi Saruhan caddesi tamamı trafiğe açıldı. Göreme ve Alaettin caddeleri Cuma'ya kadar açılacak...

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş Orta Mahalle Atatürk Caddesinde Alaaddin Cami ve Taş Köprü arasında devam eden sıcak asfalt çalışması öncesi zemin hazırlığı çalışmasını yerinde inceledi.

Avanos'ta İlçenin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşların daha konforlu ve güvenli bir yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla başlatılan bu çalışmalar, bozuk cadde ve sokaklarda yoğunlaşmış durumda.

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 5 kişi, yol ve sokak görseli olabilir

Bir 2 kişi, teleferik, golf arabası, tramvay, tren, hizmet aracı, sokak ve yazı görseli olabilir

Haber:Metin Yıldırım