AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün, AK Parti Nevşehir kurucu üyeleriyle bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Aygün'den parti kurucularına vefa

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün, ”Partimizin kuruluşunda sahada ön saflarda yer alan kıymetli kurucularımızın, büyüklerimizin görüşlerine, tespitlerine, tavsiyelerine büyük önem veriyoruz. Bu vesileyle AK kadroların şehrimizde sahaya çıkışına vesile olan Teşkilatımızın değerli kurucuları ile bir araya geldik. Görevimiz, unvanımız farklı olsa da hepimiz aynı davanın mensupları, aynı gönül hareketinin neferleriyiz. İçeride ne kadar güçlü olursak, birbirimize ne kadar kenetlenirsek dışarıda da o derece güçlü, o derece etkili ve sağlam oluruz.” dedi.

Aygün: "AK Parti bir vefa hareketidir"

İl Başkanı Aygün açıklamasının devamında şunları ifade etti;

“Asıl mesele, vefa yokuşunu hiç şikâyet etmeden çıkmaktır. Sırtımızda ne olursa olsun. Bize iyiliği dokunanlara vefa,

millete vefa,

memlekete vefa,

mukaddesata vefa.

teşkilata vefa.“

Bugün akşam, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızda, partimizin kurucularıyla bir araya geldik. Bu buluşmada, partimizin başarısına katkı sunan kurucu üyelerimizi ağırlamanın mutluluğunu ve samimiyetini yaşadık.

Kurucu üyelerimiz, fedakârlıkları ve inançlarıyla kimisi parti binamızı boyayarak kimisi partimizin çay hesabını kapatarak kimisi parti binamızı taşıyarak ve hepsi özelinde samimiyetle bu davaya hizmet etmiştir. Bugün, onların emeklerine teşekkürlerimizi sunarak, birlik ve beraberlik içinde yürümeye devam ediyoruz. Hep dediğimiz gibi; AK Parti bir vefa hareketidir." dedi.