Eğitim

Ayhanlar Köyü İlkokulu'nda çocuk olmak temalı fotoğraf sergisi

Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Ayhanlar köyü İlkokulu’nda 2024-2025 Eğitim - Öğretim Yılı Etkinliği düzenlendi.

MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Avanos Kaymakamı Osman Bilici, Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Yıldız, Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı,  Sulusaray Belediye Başkanı Fatih Kalkan, MEB Baş Müfettişi Mehmet Polat, Türkiye Kamu Sen Nevşehir İl Başkanı ve Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, İlçe protokolü Ayhanlar İlkokulu tarafından hazırlanan 2024-2025 Eğitim - Öğretim Yılı Okul heyecanı kutlama programı ve Ayhanlar Köyünde çocuk olmak temalı fotoğraf sergisi etkinliğine katıldılar.

Bölge protokolünün de katıldığı etkinlikte, çocukların yaptığı ebru sanatına ait çalışmaların sergisi, fotoğraf sergisi ve folklor gösterisi yer aldı.

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, "Değerli öğrencilerimizle birlikte bu keyifli programı hazırlayan Ayhanlar İlkokulu’nun öğretmenlerine nazik davetleri için teşekkür ediyor; yeni eğitim yılında tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz." dedi.

MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, "İlkokula Başlıyorum programı kapsamında MHP Nevşehir İl Başkanımız Adnan Doğu, İlçe Başkanımız, İl Genel Meclis Üyemiz, Belediye Başkanlarımız ve Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubemiz ile birlikte Ayhanlar İlkokulundaydık. Avanos Kaymakamımız Osman Bilici, MEB Baş Müfettişi Mehmet Polat, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz ve Okul Müdürümüz Memiş Bülbül’e teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.