Siyaset

Bakan Kacır, Nevşehir’de İş İnsanlarıyla Buluştu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye Buluşmaları Kapsamında Nevşehirli sanayici ve iş insanları ile bir araya geldi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye Buluşmaları kapsamında Nevşehirli sanayici ve iş insanları ile bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan; "Türkiye Buluşmaları Kapsamında Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır ve İl protokolümüz ile birlikte Nevşehir’li iş insanlarımızla buluştuk. Ülkemizin sanayi gücünü artıracak ve teknolojik dönüşümü hızlandıracak projeleri detaylıca ele aldık. Yerel sanayinin daha rekabetçi hale gelmesi, inovasyonun teşvik edilmesi ve Nevşehir’in bölgesel kalkınmada öncü bir şehir olması için atılması gereken adımları konuştuk. Hep birlikte çalışarak üretim kapasitemizi ve teknolojik kabiliyetlerimizi daha da geliştireceğiz. Nevşehir’in yarını için heyecanlıyız, birlikte çok daha güçlüyüz!" dedi.

Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "Türkiye Buluşmaları kapsamında Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mehmet Fatih Kacır, Bakan Yardımcımız Muhammet Kasım Gönüllü, İl Başkanımız Muhammed Feyzi Aygün, Milletvekilimiz Emre Çalışkan, Adana Milletvekillerimiz Faruk Aytek ve Sunay Karamık, İl Teşkilatımız ve Değerli Heyetimiz ile birlikte;  "İş İnsanları ile Buluşma" programı kapsamında Nevşehir’imizin değerine değer katan kıymetli Sanayici ve iş insanlarıyla bir araya geldik. AK Parti olarak ülkemizin ve Nevşehir’imizin kalkınması için var gücümüzle çalışıyoruz. " dedi.

Proğram sonunda Assuva Uzay ve Havacılık Sanayi Başkanı Remzi Başbuğ, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'a günün anısına Avanos toprağından yapma yöresel el sanatı tabak hediye takdiminde bulundu.