Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Avanos ilçesini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında 'Kızılırmak Nehri Taşkın Kontrol Projesi' anlatılarak, Kızılırmak kenarında incelemelerde bulunuldu. Ayrıca Avanos ilçesine yapılacak yatırımlar hakkında müjde veren Bakan Yardımcısı Gizligider, Avanos'a yapılacak projelerin hayata geçirilmesi için bakanlık olarak gerekli desteğin verileceğini belirtti.

Bakan Yardımcısı Gizligider'in Avanos ilçesine yapmış olduğu ziyarete; Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Avanos Kaymakamı Osman Bilici, Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Turgay Türkyılmaz, DSİ. 12. Bölge Müdürü Rahmi Şahin, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürü Özgür Memiş, İl Genel Meclis Üyeleri, siyasi parti üyeleri ve vatandaşlarımız katıldı.

Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'in Nevşehir ili Avanos ilçesinegerçekleştirdiği ziyarette, DSİ. 12. Bölge Müdürü Rahmi Şahin, tarafından Kızılırmak Nehri Taşkın Kontrol Projesi'ne yönelik detaylı bir sunum yapıldı.

Avanos Kaymakamı Osman Bilici ve Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, Bakan Yardımcısı Gizligider'e ilçeye yapılması planlanan yatırımlardan ve nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş; "Değerli Hemşehrimiz Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sn.Ebubekir Gizligider bugün ilçemizi ziyaret ederek; Avanos Kaymakamı Sn.Osman Bilici, Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Sn Ali Kemikkıran, Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Sn.Emre Çalışkan ve Sn.Süleyman Özgün, DSİ 12. Bölge Müdürü Sn. Rahmi Şahin, MHP ve Ak Parti İl Genel Meclis üyelerimiz, MHP ve Ak Parti Belediye Meclis Üyelerimiz ve Avanos MHP Kadın Kolları üyeleri ile birlikte Kızılırmak nehri taşkın kontrol projesi kapsamında Kızılırmak kenarında incelemelerde bulunduk. Kıymetli hemşehrimiz Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Sn. Gizligider’e ve tüm Milletvekillerimize, DSİ 12. Bölge Müdürü Sn.Rahmi Şahin'e ilçemize gösterdikleri ilgi ve destekler için teşekkür ediyorum." dedi.