Ekonomi

Bakan Yardımcısı Gizligider Nevşehir'de "Tarım'da Yeni Destekleme Modelini" Tanıttı

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, “Tarımda Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Programı” hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sayın Ebubekir Gizligider, "Tarımda Yeni Dönem, Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli" konulu toplantı için Nevşehir’e geldi. 

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan, bitkisel ve hayvansal üretimi daha etkin bir şekilde yönetmek amacıyla Nevşehir Ahiler Kalkınma Ajansı Konferans Salonu’nda "Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli" toplantısı düzenledi.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, “Tarımda Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Programı” hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

DSİ 12. Bölge Müdürü Rahmi Şahin'in de katılım sağladığı toplantıda Nevşehir Valisi Ali Fidan, Bitkisel Üretim Genel MüdürüUğur Erdem, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı, Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı, il protokolü ve vatandaşlarımız yer aldı.

Bakan Yardımcısı Gizligider, üretim planlaması ile ilgili sunum yaparak yeni destekleme modeline dair önemli açıklamalarda bulundu.

Toplantıda, Tarımsal Üretim Planlaması, Bitkisel ve Hayvansal üretime yönelik Yeni Destekleme Modeli, Sözleşmeli Tarım konuları detaylı bir şekilde anlatıldı.

Sunum sonrasında ise Vali Fidan başkanlığında; çiftçiler, oda temsilcileri ve tarımsal üretime dayalı sanayicilerimizin soruları cevaplandırıldı.