Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, AK Parti teşkilatlarıyla birlikte vatandaşlarla gönül buluşması geleneğini sürdürüyor. Yaşlıları evlerinde ziyaret ederek hayır dualarını alan Aksoy, hastalarla da yakından ilgileniyor. Gençlere de zaman ayıran Başkan Aksoy, çocuklarla sohbet etmeyi ihmal etmiyor.

Son olarak ilçeye bağlı Yazıhüyük beldesiyle, Kuyulutatlar, Doğala ve Çakıllı köylerini ziyaret eden Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, onlarla bir araya gelerek vatandaşların talep ve isteklerini dinledi. 

Ziyaretleri sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını götüren Aksoy, geride bıraktıkları görev süresi içerisinde daima vatandaşlarla birlikte hareket ederek hizmet ürettiklerini ifade etti.

HİZMETLERİMİZİN MİMARI VATANDAŞLARIMIZ

Başkan Aksoy,” Vatandaşlarımızla sürekli iç içeyiz. Bu anlamda her türlü iletişim kanallarını kullanıyoruz. İlçe merkezinde olduğu gibi köylerimizde de çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu manada bölge ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmeye gayret gösteriyoruz. İnşallah yeni hizmet döneminde istişarelerimiz neticesinde belirlediğimiz çalışmaları bir program dahilinde üreteceğiz. Yaptığımız her hizmetin mimarı halkımızdır. Onların desteği ve duaları sayesinde bizler bu işleri başarabiliyoruz. Gücümüzü vatandaşlarımızdan alıyoruz.” diye konuştu.

OMUZLARIMIZDAKİ YÜKÜN FARKINDAYIZ

Ziyaretleri sırasında karşılaştıkları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyulan sevgi ve muhabbete dikkat çeken Aksoy,” Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ve başarıya ulaştırdığı projelerin tamamı vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılanıyor. Bizlerde yerelde liderimizin temsilcisi olarak omuzlarımızdaki yükün bilincindeyiz. Gönül belediyeciliği kavramını hizmetlerimizin tamamında hayata geçirerek, içselleşmesi için var gücümüzle çalışacağız.” şeklinde konuştu.