Genel

Başkan Bul; 'Aksalur seyir tepesi'ni kirletenlere seslendi'

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, Kapadokya bölgesinin en güzel seyir alanlarından Aksalur Topuz Seyir tepesini kirletmeyelim çağrısında bulundu.

Kapadokya bölgesinin en güzel seyir alanlarından Aksalur Topuz Seyir tepesini ziyaret eden bazı kendini bilmez kişiler maalesef bu güzel doğayı içtikle

"YAZIK BUNLARI TEMİZLEYENLER DE İNSAN!"

Ürgüp Belediyesi temizlik görevlilerinin sürekli temizlik yaptığını dile getiren vatandaşlar, "Belediye görevlileri gelip temizliyor fakat temizlendikten kısa bir süre sonra aynı şekilde kirletiliyor. İnsanlar daha duyarlı olmalı, kendinden sonra oraya gelecek insanlara saygı göstermeli ve çöpleri toplayıp çöp kutularına atmalı" diye konuştu.

Yerlere atılan çekirdek kabukları, alkol şişeleri, sigara izmaritleri ve diğer kuruyemiş kabuklarının hem görüntü kirliliği açısından, hem çevre sağlığı açısından sakınca yarattığı belirtildi.

BAŞKAN BUL: “LÜTFEN DOĞAYI KORUYALIM”

Daha Yaşanabilir ve Daha Temiz Bir Ürgüp İçin El Ele

Çevre sağlığı konusuna dikkat çeken Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul; "Aksalur, Topuz Seyir tepesine çok çöp atılmış. 2 adet çöp konteynır koydurduk. Ama ilçemize bölgemize sahip çıkalım hem çöp konteynırlarımıza hem de seyir tepemize. Çok sık temizliğe gönderilecek ekibimiz yok. Kirletmeyelim. Bizim, hepimizin oralar…" dedi.

Başkan Bul;  "Lütfen önemle rica ediyoruz. Doğayı bulmayı umduğumuz gibi temiz tutalım kirletmeyelim” dedi.