Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci'nin talimatları doğrultusunda çalışmalarına ara vermeden devam eden ekipler, vatandaşlardan gelen ihbarlara anında müdahale ederek meydana gelen sorunları kısa sürede gideriyor.

Göreve geldikleri günden bu yana belediyeciliğin tüm alanlarında bahane değil hizmet ürettiklerine vurgu yapan Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, ‘’Mahallelerimizdeki eksiklikleri gidermek, vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini arttırmak ve ihtiyaç duyulan belediye hizmetlerini götürebilmek için tüm ekiplerimiz sahada çalışıyor. Hemen hemen tüm mahallelerimizde bir çalışma var. Belli bir çalışma takvimi ile birlikte altyapı ve üstyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özveri ile çalışan tüm ekibime teşekkür ediyorum" dedi.

GÖNLÜNDE AŞK OLANIN ŞEHRİ DE GÜLİSTAN OLUR

Başkan Erkan Çiftci; "Göreve geldiğimiz günden bu yana gece gündüz demeden canla başla çalışıyoruz. Tek arzumuz, kadim ilçemize layık hizmetlere imza atmak ve Gülşehir’imizi hak ettiği yere taşımak. Sürekli hayalini kurduğumuz; yaşlısının, gencinin, kadınının, erkeğinin, çocuğunun güven duyduğu, huzur bulduğu, daha mutlu ve daha yaşanabilir bir Gülşehir için gayret ediyoruz. Çünkü bizim Gülşehirimize aşkımız var, sevdamız var, muhabbetimiz var. Gönlünde taş olanın gönlü taş olur. Gönlünde aşk olanın şehri de gülistan olur. Bizler de göreve geldiğimiz günden bu yana güzel ilçemiz Gülşehir’imizi bir gülistana çevirmek için gayret gösteriyoruz. Gülşehir’imizi Türkiye Yüzyılı’nda gerçek belediyecilik anlayışından koparmadan,  çok daha güzel yarınlara taşımak için her alanda, her kesimden insanımıza dokunan ve şehrimize değer katacak projelerimizi Gülşehirli hemşerilerimizden aldığımız dua ve güçlü destekle canla başla hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Gülşehir’de Orta Refüj Çalışması

İlçeyi daha modern ve yaşanabilir bir hale getirmek için yapılan projeleri yerind einceleyen Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, sahada ekiplerle bir araya gelerek yerinde inceliyor. İlçemiz yeni bir görünüme kavuşacak.

Daha temiz bir ilçe için Canla başla!

Gülşehir Belediyesi'nin bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, yolların yenilenmesi, parkların düzenlenmesi, okul bölgesine uyarı levhaları takılması, gibi birçok noktada çalışmaları devam ediyor. 

Ekiplerin özverili çalışmaları, ilçe halkının takdirini topluyor.