Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, Bartın Üniversitesi Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Doç. Dr. Mustafa Artar ile birlikte, ilçenin çehresini değiştirecek projelendirme çalışmalarının sürdüğü önemli noktaları yerinde inceledi.

Bu incelemeler sırasında, geleceğin Gülşehir’ini şekillendirecek fikirlerin ve yenilikçi projelerin detayları ele alındı.

Öte yandan Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci; Sanayi Sitesinden devam eden temizlik çalışmalarını, Millet Bahçesinde devam eden temizlik ve peyzaj çalışmalarını ve Sadabad Parkı, kanal dolum çalışmalarını yerinde inceledi. Temizlik,düzenleme ve dolum çalışmaları hakkında bilgi aldı.

BAŞKAN ÇİFTCİ: GELECEĞE YÖNELİK ADIMLAR ATIYORUZ

Canla başla çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Çiftci bir taraftan ilçemiz için vizyon projeler için çalışmalarımızı sürüdürüyor diğer taraftanda geleceğe yönelik Belediye hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Çünkü gelecek bizden hesap soracak. Biz hesabı bugün yapıp gerekli adımları atacağız ve gayretle, canla başla gece gündüz çalışıyoruz. Bu kapsamda;

  • Millet Bahçesi: Çevre temizliği ve Peyzaj çalışması
  • Sadabad Parkı: Kanal kapatma Çalışmaları
  • Karacaşar Mahallesi: Parklar ve bordür taş döşeme
  • Fatih Mahallesi: Yol onarım çalışmaları için sahada ekiplerimiz var gücüyle çalışıyor" dedi.