Kurban Bayramı içerisinde vardiyalı çalışma programı düzenleyerek olası her türlü olumsuzluğa anında müdahale eden Gülşehir Belediyesi, bayram tatilinin sona ermesinin ardından tüm ekipleri ile sahadaki yoğun mesaisine kaldığı yerden devam etti.

İlçede yürütülen temizlik, alt ve üstyapı da çalışmalarına devam eden ekipler, yaz sezonunu en iyi şekilde değerlendirebilmek için 2024 planlamasında yer alan proje ve uygulamalarını sürdürdü.

Başkan Erkan Çiftci: “‘Her yerdeyiz’ söyleminin hakkını veriyoruz”

Gün boyu çalışmaları yerinde takip ederek ilçenin farklı noktalarında yaptığı inceleme ziyaretleri hakkında açıklamada bulunan Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftçi; "Belediye ekiplerimiz çalışmalarına bayram sonrasında devam ediyor. Bu kapsamda Yol bakım çalışmaları, temizlik ve peyzaj çalışmaları ilçe merkezimizde ve mahallemizde devam ediyor. Sıcak hava şartlarında özveriyle çalışan ekiplerimize kolaylıklar diliyorum." dedi.

“ ‘Her yerdeyiz’ söyleminin hakkını veriyoruz diyen Başkan Çiftci; "Ayrıca, ulaşımda kullanılan araçlarımızı ilk günkü gibi yapmaya yenilemeye devam ediyoruz. Hepsi kendi imkanımız hepsi ekip arkadaşlarımızın el emeği, gecesi gündüzü. Emeği geçen bütün ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Daha temiz bir ilçe için Canla başla!" ifadelerinde bulundu.

Editör: İbrahim UYSAL