Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, ilçenin modernleşme ve güzelleşme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Belediye Başkanı Erkan Çiftci;

  • Çalışanlar Mahallesi 
  • Şehit Ömer Halisdemir MTAL
  • Eser Sokak 
  • Elmalı Sokak’ ta devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Saha da çalışmalarını sürdüren belediye personellerine kolaylıklar diledi.

Başkan Erkan Çiftci, ilçe belediyesi olarak tüm mahallelerimize birden hizmet vermeye çalıştıklarını hatırlatarak, “İlçe genelinde mahallelerimizin her bir alanında, her bir metrekaresinde elimizdeki imkanlarla çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz. Bunlardan bir tanesi de Çalışanlar Mahallemizdeki parke taşı döşeme çalışmalarıdır.” dedi.

Mahallelerin dağınık olmasına rağmen vatandaşlarına hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarını  ifade eden başkan Çiftci, “Vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirerek takiplerini yapmak bizlerin görevidir.” dedi. 

Çalışanlar Mahallesi Camii Sokak’ta başlatılan kapsamlı düzenleme çalışmaları ve kilitli parke taşlarının yenilenmesi sürecini yerinde inceleyen Başkan Çiftci, vatandaşların daha konforlu ve estetik bir çevrede yaşaması için yapılan bu çalışmalara bizzat katılarak, projeyle ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.