Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Nevşehir'de düzenlenen ‘Gençlik Buluşmaları’ kapsamında Nar Hasbihal Kafede gençlerle bir araya geldi.

Nar Kasabası Hasbihal Kafe'de düzenlenen proğrama, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün, Merkez ilçe Başkanı Av. Murat Özkaya, Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik,  AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir, BAYKAR'ın Nevşehirli uçak mühendisi merhum Tarık Kesekçi'nin annesi Beyhan Kesekçi ve babası Salim Kesekçi, Afrin Gazisi Zeki Didinmez, Assuva Sanayi Yönetim kurulu Başkanı Remzi Başbuğ ile çok sayıda gençler katıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı Nevşehir'de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih KAÇIR’ı Nevşehir’de gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Gençlik Buluşması programında kasabamız Hasbihal Kafede ağırladık.

Programda AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün , Emre Çalışkan,  AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün , Merkez ilçe Başkanı Av. Murat Özkaya , AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir , BAYKAR’ın Nevşehirli uçak mühendisi merhum Tarık Kesekçi’nin annesi Beyhan Kesekçi ve babası Salim Kesekçi, Afrin Gazisi Zeki Didinmez, Assuva Sanayi Yönetim kurulu Başkanı Remzi Başbuğ ile çok sayıda gençlerle kasabamızda bir araya geldik.

Sayın Bakanımız Mehmet Fatih KAÇIR‘ı kasabamızda ağırlamanın onur ve gururunu yaşarken ülkemizin geleceğini teknoloji ile şekillendiren #Teknofest ruhunu taşıyan ve bu programa katılan gençlerimize ayrı ayrı teşekkür ederim." dedi.

Başkan Özçelik proğram sonunda Bakan Kacır'a günün anısına hediye takdiminde bulundu.