Nevşehir'de Bugün

Başkan Özçelik, KPSS’ye girecek adaylara başarı diledi

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, 14 Temmuz Pazar günü (yarın) yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS)’na girecek adaylara başarı diledi.

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) için bir mesaj yayınladı.

Başkan Özçelik mesajında; 14 Temmuz 2024 Pazar günü (yarın) yapılacak olan sınava girecek adaylara başarı dileyerek, birçok insana istihdam imkanı sunacak olan KPSS’nin hayırlar getirmesini temenni etti.

Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, kamu personeli olmak isteyenler için büyük önem taşıyan Kamu Personel Seçme Sınavı’na girecek olan adaylara seslenerek, şunları kaydetti:

“Ülkemiz genelinde 14 Temmuz 2024 Pazar günü (yarın) yapılacak olan KPSS’ye girecek olan tüm adaylarımıza başarılar diliyor, Allah zihin açıklığı versin dua ve temennisinde bulunuyorum.  Kamu personeli olmak isteyenler için büyük önem taşıyan bir sınav. Umarım emeklerinin karşılığını alırlar. Bu sınavlar gençlerimizin geleceklerini belirliyor. Sınavların, sorunsuz, sıkıntısız, bir şekilde geçmesini temenni ediyorum. Şehrimizde ve ülkemizde sınava girecek olan kardeşlerimize başarılar diliyorum.”

Başkan Özçelik, ayrıca pazar günü sınav saatinde adayların dikkatinin dağılmaması için araç sürücülerinin korna çalmamalarını ve o saatlerde gürültü kirliliği yapılmamasını istedi.

..................

2024 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS), 14 Temmuz 2024 Pazar günü 10.15 ve 14.45 saatlerinde olmak üzere iki oturum halinde gerçekleşecek.

Sınava girecek olan tüm adaylara başarılar diler, sınav süresince vatandaşlarımızdan özellikle sessizlik konusunda hassasiyet göstermelerini dileriz.