Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve esnaf ziyareti yapan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, tek tek işyerlerinde esnafları ziyaret ederek sohbet etti.

Belediye Başkanı Savran, Milli İrade Caddesi ve Ürgüp Caddesi’nde esnafları ziyaret etti, onların taleplerini dinledi. 

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden, onların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Savran, esnafalar hayırlı işler ve işlerinde helalinden bol kazanç diledi.

Nevşehir'de esnafların ilgi ve alakasından dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Savran, insanlara hizmet etme sevdalısı bir anlayışta olduklarını dile getirerek, hizmetlerini sürdüreceklerini, her zaman esnafların yanında yer alacaklarını vurguladı.

Esnaflar ve vatandaşlar da Başkan Savran’a ilgi, alakası ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. Esnaf ziyaretinde Başkan Savran, Nevşehir Belediyesi’nin her zaman esnaf dostu bir belediye olduğunu söyleyerek, şunları kaydetti:

“Her zaman insanlara hizmet etme anlayışıyla hareket ediyoruz. Bugünde şehrimize can veren güler yüzlü esnafımızı ziyaret ediyoruz. Bizler de esnaf dostu belediyeyiz. Her fırsatta esnaf dostlarımızla bir araya gelir onların taleplerini dinleriz. Şimdi de bir aradayız. Kendilerine hayırlı, bereketli işler diliyorum.”

Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri geri çevirmeyen Başkan savran, vatandaşlarla ve esnaflarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.