Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerindeki Nevşehir Belediye Başkan Adayı belli oldu.

Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara ATO Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende, Ak Parti’nin 31 Mart 2024 yılındaki yerel seçimlerde Nevşehir Belediye Başkan Adayının, mevcut Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nevşehir Belediye Başkan Adayı olarak Dr. Mehmet Savran’ı açıklanmasının ardından Başkan Savran'a sosyal medya hesabı üzerinden başta Nevşehirli vatandaşlar olmak üzere, çok sayıda kişi, kurum kuruluşlardan peş peşe tebrik ve destek mesajları yağdı.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle yeniden Nevşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Belediye Başkanımız Mehmet Savran'ı tebrik ediyorum. Nevşehir`imize hayırlı olsun. Hep Birlikte Nevşehir için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz." 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan;  Nevşehir yola Mehmet Savran ile devam edecek ! Nevşehirimize Hizmette Durmak Yok Yola Devam! Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Mevcut Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Savran’ı tebrik ediyor, Rabbim’den muvaffakiyetler diliyorum. Göreve geldiği andan itibaren Nevşehirimize hizmet etmek için 'Nevşehir için Canla Başla' diyerek tüm hemşehrilerimizi kucaklayan dava arkadaşımız ve Belediye Başkanımız Mehmet Savran'ı tebrik ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi hep birlikte şehrimizin daha ileri bir noktaya taşınması için var gücümüzle çalışacağız. Nevşehir’imizi Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı yapmak için HAZIRIZ, KARARLIYIZ! Hayırlı Olsun Nevşehir!" dedi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ergün Elmacı; "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Mevcut Belediye Başkanımız Sn. Mehmet SAVRAN’ı tebrik ediyor, Rabbim’den muvaffakiyetler diliyorum."

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Özkaya; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayımız olan Mehmet Savran'ı tebrik ediyor, kendisine başarılar diliyoruz. Nevşehiri'imize, Hemşehrilerimize ve Teşkilatlarımıza hayırlı olsun."

AK Parti Nevşehir 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Avukat Muhammed Feyzi Aygün ; "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Nevşehir Belediye Başkan adayımız olarak açıklanan, Belediye Başkanımız Mehmet Savran’ı tebrik ediyorum. Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum.Allah yar ve yardımcısı olsun. Nevşehirimiz için daha büyük bir şevkle yola devam."

AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar: "Sadece yollara parklara dokunmadı gönüllere girdi ve yeniden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Dr. Mehmet Savran Nevşehir’e hayırlı olsun." dedi.

AK Parti eski İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver; "Siyasetin er meydanına aday adayı olarak çıktığımız davada “bende varım” diyebilmek bizim için çok kıymetliydi. Verilen karar Cumhurbaşkanımızın ve Ak Partimizin kararı olup, Nevşehir Belediye Başkan Adayımız Mehmet Savran‘ı tebrik ediyoruz. Seçimde arkasındayız, yanındayız." dedi.

AK Parti Nevşehir İl teşkilatından yapılan açıklamada; "Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Savran ile Durmak Yok Yola Devam. Nevşehir Bizim Sevdamız" paylaşımı yapıldı.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider; "Nevşehir belediye seçimleri tarihinin rekor oyuyla seçilmesi için CANLA BAŞLA hep beraber çalışacak, durmadan yola devam edeceğiz.Tebrikler Mehmet Savran, hayırlı olsun Nevşehir…"

Nevşehir İl Genel Meclis Başknaı Gürbüz Dinç; "Hazırız Kararlıyız Güzel insan çalışkan Mehmet Savran Başkanımız la yola devam. Başkanımıza ve İlimize hayırlı olsun"

Önceki Dönem Nevşehir Belediye Başkanlarından Atilla Seçen, "Hazırız, Kararlıyız. Yine omuz omuza, hiç durmadan , bıkmadan,yorulmadan Bismillah Mehmet Savran Başkanımız Nevşehir’imize Hayırlı Olsun."

AK Parti Nevşehir önceki dönem Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Sevdamız Nevşehir’imiz için gece gündüz demeden birlikte çalıştığımız, gayretine, çalışkanlığına, dava adamlığına şahit olduğum Mehmet Başkanın önümüzdeki beş yılda da Türkiye Yüzyılı Şehirleri için Gerçek Belediyecilik AK Parti Belediyeciliği ile Nevşehir’e değer katacağına, güzel işlere imza atacağına inancım tamdır, Kazanan Nevşehir olacak."

AK Parti Ürgüp Kurucu İlçe Başkanı Ali Özer: "Tevazu, samimiyet ve gayretle görevini en güzel şekilde yerine getiren Nevşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Savran’ın yeni dönem adaylığı hayırlı olsun.. Durmak Yok Yola Devam !!"

AK Parti Nevşehir Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen: "Hazırız, Kararlıyız! Hayırlı Olsun Nevşehir!" dedi.