Nevşehir’deki veda turunu sürdüren Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, bu kapsamda Nevşehir in en çok takip edilen haber sitesi www.fibhaber.com a veda ziyaretinde bulunarak FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal ile bir süre görüştü.  

Başsavcı Çınar, "Nevşehir'de görev yaptığımız süre zarfında, tarafımıza tevdi edilen görevin ağırlığının bilinci ve sorumluluğuyla hareket ettik. Adaletin teminatı olan yasaları en iyi şekilde uygulamak için gece gündüz demeden çalıştık. Her zaman hakkaniyetli ve tarafsız davrandık. Bu süreçte kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına basın mensupları ile belirli kurallar çerçevesinde irtibata geçerek, gerekli bilgi aktarımında bulunduk. Böylece kamuoyunda meydana gelebilecek yanlış algı ve bilgi kirliliğini önlemeye çalıştık. Karşılıklı yardımlaşma ve dayanışma sayesinde medya mensupları ile yargı organlarının iletişiminin güçlendirilmesini ve kamuoyunun doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirilmesini hedefledik. Bu doğrultuda görevimiz süresince sizlerle uyum içerisinde çalışarak amacımıza ulaştığımızı düşünüyorum. Bu vesileyle emekleriniz için FİB Haber'e teşekkür ediyor, meslek hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber İnternet Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal’da başarıyla görev yaptığı 3 yıllık süre içinde Nevşehir’e verdiği hizmetten ötürü Çınar'a teşekkür ederek, yeni görev yeri için hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

FİB Haber Merkezi olarak, Uşak Cumhuriyet Başsavcılığına atanan ve Cuma günü Nevşehir’den ayrılarak yeni görevine başlayacak olan İsmet Çınar'ı kutlar, yeni görevinde başarılar dileriz.