Ekonomi

Bayraktar'dan Nevşehir Ziraat Odasına ziyaret

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar Nevşehir temasları çerçevesinde Nevşehir Ziraat Odası’nı ziyaret etti.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar Nevşehir temasları çerçevesinde Nevşehir Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Nevşehir ve Niğde Ziraat Odaları Başkanlarıyla istişare etti, görüş alışverişinde bulundu.

Bayraktar'dan Kaya Patates Soğuk Hava Deposuna ziyaret

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar Nevşehir'de patates ürününün yıl boyunca tedarik edilmesinde ve pazarlanmasında önemli rol oynayan Kaya Patates Soğuk Hava Deposunu Ziraat Odası Başkanlarımız ile birlikte ziyaret etti. Tesis hakkında bilgi aldı ve sorunları dinledi.

Bayraktar'dan Nevşehir Ziraat Odası KOP Çerezlik Kabak Eleme, Sınıflandırma ve Paketleme Tesisine Ziyaret

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar Nevşehir Ziraat Odası KOP Çerezlik Kabak Eleme, Sınıflandırma ve Paketleme Tesisini ziyaret etti. Tesis hakkında bilgi aldım ve sorunları dinledi.

Bayraktar'dan Nevşehir Özyayla Köyüne Ziyaret

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar Nevşehir'in Özyayla Köyünde çiftçilerimizle bir araya geldi. Üreticilerimizin patates, soğan ve hayvansal üretimde yaşadığı sorunları dinledi.