Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Taner Beyoğlu, Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş ile birlikte Eski Avanos Lisesinde incelemelerde bulundu.

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, atıl vaziyette duran eski okul binasının Avanos halkının hizmetine kazandırılması için Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Taner Beyoğlu ile istişarede bulundu. 

Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Arda Heb'inde eşlik ettiği ziyarette eski okul binasındaki incelemenin ardından, MHP Grup Başkanvekili Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Taner Beyoğlu ve Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş bir araya gelerek görüşme gerçekleştirdiler.

Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş; "İlgi ve destekleri için Nevşehir Milletvekili MHP Grup Başkanvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç ve Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Taner Beyoğlu'na ilgi ve alakaları için teşekkür ederiz." dedi.